2014/01/17

Rocksztár leszek: 3 in 1 + a ráadás


Rocksztár leszek: 3 in 1 + a ráadás
Brutálisan begyorsított az elmúlt napokban kedvenc alterpunk képregény blogunk szerzője, csak állunk, mint Ócskavas a színpadon, és lesünk, mint az egyszeri jajongó. De nem sokáig: három friss epizód linkjével és egy pazar közösségi felhívással indul útjára a gyönyör! Kattanjatok máris, yeaahh!
Némi üzemszünet után újra turbóra kapcsolt kedvenc alterpunk képregény-blogunk, a Rocksztár leszek, Mama! szerzője: a népszerű blog a napokban kezdte újabb, immár ötödik sorozatát! A DO most rendhagyó módon tömbösítve, három epizód linkjével kedveskedik a régi és az új Rocksztár-rajongóknak – tessék gyorsan a címekre kattintani, aztán máris folytatjuk tudományos felvilágosító munkánkat az Ócskavas zenekar terepén!Katt a linkekre az új epizódokért!
Katt a linkekre az új epizódokért!
Mindezek után lássuk a már említett ráadást! Arról szól a mese, hogy a blog és kapcsolt részei – így például a már megszületett "igazi" Ócskavas-dal – szerzője ezőttal videókészítésbe fog, és olyan rajongók jelentkezését várja, akik szívesen szerepet vállalnának az Ócskavas első videoklipjében! Át is adjuk a szót – íme:
"A feladat nagyon egyszerű lesz, és semmilyen utazást és különösebb erőfeszítést nem igényel: a címadó dalra kellene bármilyen videókészítésre alkalmas elektronikai eszközzel (mobiltelefon, fényképezőgép, kamera, tablet, stb.) néhány sort felénekelni, elugrálni, ökörködni, eltáncolni, léggitározni - és ezt lehet szólóban vagy párban is, otthon, utcán, kocsmában, próbateremben - ahol jólesik!
A kapott felvételekből én állítom össze a végső videoklipet. A dalszöveg sorainak kiosztása a jelentkezések sorrendjében és a jelentkezők számától függően alakul majd.
Nagyon komoly arcokat várnak! Na jó, nem, lehet állatkodni is
Nagyon komoly arcokat várnak! Na jó, nem, lehet állatkodni is
A tennivalók
1. Jelentkezel egyedül vagy barátoddal arocksztarleszekmama@gmail.com címen, a tárgyhoz írd oda: "VIDEOKLIP"
2. A válaszlevélben kapott dalszöveg-sort/sorokat a megadott zene alapján saját magad által létrehozott körülmények alapján rögzíted és elküldöd nekem.
A legkülönbözőbb ruházatok, szépészeti és csúnyászati beavatkozások, elmaszkírozások, helyszínek és segédeszközök használata megengedett - egy a lényeg, legyetek eredetiek!
Ha elegendő jelentkező összegyűlt, akkor megcsinálom a klipet!
Erre a dalra készül a klip:
Jelentkezési határidő: 2014. január 20., 20.00 óra
Írjatok máris – a legjobb sorokat a leggyorsabbak kapják!”
Mindehhez egy extrém bónusz tőlünk – ha tetszik, kedvcsinálóként: ha a hangképes állomány végső verziójába is bekerülnek dunaújvárosi arcok, akkor a DO-s klippremier is garantált! Azaz: gyerünk!

Kapcsolódó link:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése